PRAVI RAZLOG KRIJE OD JAVNOSTI: Zorica Marković zbog STRAHA i BRIGE ušla u Zadrugu 6 - podnela ŽRTVU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 15:39

PRAVI RAZLOG KRIJE OD JAVNOSTI: Zorica Marković zbog STRAHA i BRIGE ušla u "Zadrugu 6" - podnela ŽRTVU!

To mnoge stvari objašnjava...

Zorica Marković folk pevačica i zvezda rijaliti formata "Zadruga 6", pred kamerama i u Beloj kući je drčna, oštra na jeziku i ne da na sebe, a privatno je žena koja je posvećena porodici, odnosno, sinovima Iliji Dejanu, koje voli najviše na svetu.

Pevačica često ističe da živi za njih, te da često učestvuje u rijaliti programima kako bi njima obezbedila lagodniji život, a reklo bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da joj to polazi za rukom.

Zorica je starijeg sina Dejana dobila sa samo 15 godina sa harmonikašem iz svog sela. Ubrzo nakon porođaja oni su se rastali, a pevačica je napustila rodno mesto kako bi pravila pevačku karijeru, te sina ostavila da živi sa ocem.

Sina Iliju pevačica je dobila u drugom braku i za njega devojke kažu da je dobar frajer, a sada je isplivala fotografija kada je Zorica kao mlada mama prvi put pokazala Iliju javnosti.

Kao i svaki roditelj, ona brine za svoje sinove i iz straha i bojazni za njihovu budućnost, ona na sve načine, kao prava lavica uspeva da im istu obezbedi.

Kako je izgledala, možete pogledati klikom na OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.