PRAVE BEBU? Bora Santana otkrio DETALJE ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA sa Milicom Kemez: Planira BUDUĆNOST sa njom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 13:59

PRAVE BEBU? Bora Santana otkrio DETALJE ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA sa Milicom Kemez: Planira BUDUĆNOST sa njom

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U Novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas ugostili smo kontroverznog bivšeg zadrugara i voditelja RED televizije Boru Santanu.

Bora nam je u emisiji otkrio i detalje zajedničkog života sa Milicom, kao i to da li prave bebu, o čemu se stalno pitaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajednički fanovi koji obožavaju ovaj par:

 Trebalo bi da dobije tu kuću, ona bi želela da u njoj živimo, ja sam više za stan, ali dobro, imamo stan, imaćemo i kuću, pa ćemo da vidimo. Naravno da želim decu sa njom i vreme mi je da pravim decu, a i njoj, kada se desi, desiće se, ne mogu da kažem da radimo na tome, ali kada se desi, desiće se - rekao je voditelj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.