PRAVA ISTINA Žižin unuk otkrio zašto je njegova baka zaista ušla u “Zadrugu” (VIDEO)

Izvor: Svet, 16.Nov.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVA ISTINA Žižin unuk otkrio zašto je njegova baka zaista ušla u “Zadrugu” (VIDEO)

Učesnici “Zadruge” veruju da je Žiža ušla u rijaliti da bi uštedela što više novca za svog unuka, a da li je zaista tako?
Uroš zbog poslovnih obaveza ne stiže da prati rijaliti, ali se često informiše kod svojih prijatelja.
On je otkrio da li njegova baka i inače dosta štedi kao što to radi i u ”Zadruzi”.
“Ne znam ni za štek, ni za teške uslove. Moja bakuta je malo u haosu kao i svaka umetnica, ali ono što njoj nedostaje nije novac i đakuzi”, istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je glumičin unuk.
S obzirom na to da su Žiža i on postali hit na internetu i da se njihov razgovor u kom ga je baka nekoliko puta opomenula da čuva kuću i dalje sluša, Uroš je progovorio o tome:
“Sjajna stvar, sam sam kriv. Da li i tebi treba nešto da pričuvam? Da li si platila sve račune?”, upitao je Uroš u toku intervjua kroz smeh.
Mnoge već više od dva meseca zanima da li Žiža glumi u ”Zadruzi” ili ono što gledaoci imaju prilike da vide jeste Žiža Stojanović kakvu je i Uroš poznaje. Njen unuk tvrdi da je baka otišla u novoizgrađeni grad sa ciljem i da je siguran da će ga i ostvariti.
“Mislim da prirodu moje bakute niko nikad do kraja prozreo nije, pa ni ja. Žiža je strašno emotivna… Ali i inteligentna i ne da na sebe. Zaista ne znam kako se ponaša u tom čudu, ali znam da ako je sebi zacrtala neki cilj ona će ta cilj i ostvariti”, zaključio je Uroš za Pink.rs.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.