PRATILA IH LOŠA SREĆA: Jelisaveta i Miloš su bili kumovi najpopularnijem srpskom paru - košarkaš izgubio ženu i olako shvatio zadatak

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 17:16

PRATILA IH LOŠA SREĆA: Jelisaveta i Miloš su bili kumovi najpopularnijem srpskom paru - košarkaš izgubio ženu i olako shvatio zadatak

Taj dan je za Miloša protekao burno, jer se našao u velikoj ulozi.
Poznati srpski košarkaš Miloš Teodosić je, kako prenosi Alo, posle sedam godina odlučio da se razvede od glumice Jelisavete Orašanin i time navodno stavi tačku na njihov brak. Sa glumicom Miloš ima sina i ćerku.
Zajedno sa Jelisavetom, on je bio kum na venčanju Filipa Živojinovića i pevačice Aleksandre Prijović.
Na dan svadbe Miloš je došao sa suprugom, ali je ubrzo shvatio koliko je uloga kuma velika. Kako se tada pisalo, osećaj treme ga je preplavio pa je zaboravio da sa sobom ponese prstenje, a potom je "izgubio" i vlastitu suprugu ispred crkve.
Miloš i Jelisaveta, kako prenosi Alo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.