POZVALA SAM JE... NIJE LAKO! Kija Kockar progovorila o razvodu Jovane Jeremić - Znam KAKO joj je

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 12:16

"POZVALA SAM JE... NIJE LAKO!" Kija Kockar progovorila o razvodu Jovane Jeremić - Znam KAKO joj je

Podržala prijateljicu u kritičnom životnom trenutku!

Kristina Kockar ove noći održava promociju povodom prve pesme "Da li si dovoljno lud da mi kažeš da" sa istoimenog albuma koji izlazi uskoro.

Kija je za portal Srbija Danas.com progovorila o mogućnosti da ponovo stupi u brak (detaljnije klikom OVDE), ali i o epidemiji razvoda koja je zavladala na estradi ovog decembra.

Pobednica prve sezone "Zadruge" najpoznatiji primer je brutalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraha braka. Nju je bivši suprug Slobodan Radanović prevario pred milionskim auditorijumom sa rijaliti-cimerkom Lunom Đogani. Kristina smatra da okončanje zajednice ni u kakvim okolnostima nije prijatno životno iskustvo.

- Žao mi je jako zbog završetka tih brakova, jer znam kako je to. I da je razvod prijateljski i sporazumno, nije to lako nikome - govori naša sagovornica, te ističe primer voditeljke Jovane Jeremić koja je nedavno otkrila da okončava brak sa suprugom Vojislavom Miloševićem:

- Jovanu sam pozvala na promociju. Imala sam nameru privatno da je pozovem i pružim joj podršku, ali ona je jaka žena. Ne mogu sada o tome - zaključila je za naš portal Kockareva.

Podsetimo, Kija i Jovana su pre nekoliko meseci bile gošće emisije "Magazin In", gde su ostvarile sjajnu komunikaciju. Kasnije je Jeremićeva ugostila Kristinu u jutarnjem programu, a na Instagramu su nastavile da podržavaju jednu drugu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NIJE LAKO, ALI ONA JE JAKA ŽENA" Kija o razvodu Jovane Jeremić: "Pozvala sam je, znam kako joj je"

Izvor: Blic, 08.Dec.2021

Pevačica Kristina Kija Kockar progovorila je o razvodu Jovane Jeremić, s obzirom da je i sama prošla kroz taj period pošto se rastala od bivšeg muža Slobe Radanovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.