POZNATOM GLUMCU PREMINULA ĆERKA: Njen krevet je prazan, tišina zaglušuje...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATOM GLUMCU PREMINULA ĆERKA: "Njen krevet je prazan, tišina zaglušuje..."

Nije više mogla da se bori...

Američkom glumcu Migelu Servantesu preminula je trogodišnja ćerka Adelaida Grejs. Tužnu vest saopštila je njegova supruga Keli na društvenim mrežama.

A post shared by Miguel Cervantes (@mig.cervantes) on Sep 8, 2019 at 3:25pm PDT

- Aparati ne rade. Njen krevetić je prazan. Tišina zaglušuje. Adelaida nas je napustila u nedelju ujutro. Otišla je u miru, u mojim rukama, okružena ljubavlju. Napokon se oslobodila boli i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napada, ali naša srca su slomljena. Neopisivo te volimo i zauvek ćemo te voleti - napisala je skrhana majka, a ubrzo je i sam Servantes podelio ovu objavu.

A post shared by Miguel Cervantes (@mig.cervantes) on Oct 2, 2019 at 9:45pm PDT

Devojčica se borila sa napadima epilepsije od sedmog meseca života, a patila je i od neurodegerativnog poremećaja, a detalje njene borbe sa ovom bolešću njena majka je redovno objavljivala na svom blogu.

Mislite da su danas kupaći VULGARNI? Kad vidite šta se nosilo PRE POLA VEKA, promenićete stav! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.