POZITIVAN TEST NA TRUDNOĆU PRONAĐEN KOD TAKIJA! Starletin otac priznao - Jedva čekam da BUDEM DEDA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 21:32

POZITIVAN TEST NA TRUDNOĆU PRONAĐEN KOD TAKIJA! Starletin otac priznao - Jedva čekam da BUDEM DEDA!

Šok u programu!

U emisiji "Rolerkoster sa Malom Neveštom", Milica Ivanović ugostila je Takija Marinkovića, oca popularne rijaliti zvezde i starlete, Maje Marinković, a oboje su javnosti poznati kao pravi skandal-majstori.

I otac i ćera u emisije dolaze naoružani dokazima, a skrinšotovi su Majino najveće oružje. Taki je takođe stavljen na težak izazov, pa je trebalo da gledaocima pokaže deo svoje intime, odnosno, poslednjih pet fotografija u telefonu. Taki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, na iznenađenje mnogih, odmah na to pristao.

- Ovo mi je novi telefon, tako da nema problema, prošli su mi ukrali, tu je bilo svega - nasmejao se Taki.

Poslednja fotografija u Takijevom telefonu, iz nekog razloga bila je sa bivšom zadrugarkom, Natašom Moskvom, a Taki je otkrio da je slika sa proslave, iz restorana. Međutim, i naredna je bila sa još jednom Majinom prijateljicom, Slađom Lazić, koja mu je bila u krilu, dok ju je on čvrsto držao. O njihovom odnosu se dugo pričalo, kao i zajedničkom letovanju, a Marinković tvrdi da Maja zna sve. Ipak, najveće iznenađenje usledilo je kada se ukazao pozitivan test na trudnoću u Takijevoj galeriji.

- Taki, šta je ovo? - upitala je voditeljka.

- Ma, ništa, drugarica mi je poslala. Nije moje, ne brinem - nasmejao se Taki.

- A Maja? - usledilo je pitanje.

- Ne, ne... Ja bih najviše voleo da budem deda, jedva čekam, ali Maja još uvek nema izabranika - otkrio je Taki.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.