POVRATAK TARE I ULAZAK RIJALITI LEGENDE - Ostalo je manje od MESEC DANA do finala - potez koji menja TOK ZADRUGE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 20:21

POVRATAK TARE I ULAZAK RIJALITI LEGENDE - Ostalo je manje od MESEC DANA do finala - potez koji menja TOK ZADRUGE!

Ovo bi napravilo potpuni haos!

Osman Karić, otac učesnika "Zadruge 4" Stefana Karića, vrlo je aktivan na Instagramu, pa su ga zbog toga fanovi prolzvali kraljem istog.

Poznato je da Osman nema dlake na jeziku i da se ne libi da iznese svoje mišljenje o svakoj situaciji. Skoro svakodnevno komentariše kako sadašnje tako i bivše zadrugare..

Stariji Karić se danas oglasio na svom Instagram storiju i objavio vrlo zanimljivu poruku, koja će mnoge navesti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na razmišljanje.

A post shared by Osman Karic (@karic_osman)

- Pošaljite sve kući, ostavite mene, Jovanu, Kistijana, Ša. Vratite Taru, Nadicu i Đedovića ostavite da ima ko da nas napada... - napisao je Osman uz Stefanovu sliku.

Kada bi Stefanov otac ušao u "Zadrugu" to bi zaista promenilo tok dešavanja, a mnoge izbacilo iz koloseka.

Kao što mnogi znaju Osman je na svom Instagram profilu, potkačio učešće Jelene Batos,pa je tražio da i on uđe u rijaliti kako bi pomogao svom sinu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.