POVRATAK NA MALE EKRANE! Snežana Dakić najavila HAOS, evo o čemu se radi i kad kreće emitovanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021, 21:14

POVRATAK NA MALE EKRANE! Snežana Dakić najavila HAOS, evo o čemu se radi i kad kreće emitovanje

Lepe vesti...

Snežana Dakić, poznata TV autorka, pauzirala je godinu i po dana sa televizijom i za to vreme, bavila se odnosima sa javnošću i prodajom stanova, a vodi i jedan od najuticajnijih blogova na svom Instagramu.

Kako Srbija Danas saznaje, voditeljka počinje da radi na "K1" televiziji, gde će imati autorsku emisiju.

Mi smo stupili u kontakt sa voditeljkom koja nam je za Srbija Danas otkrila sledeće:

- Tačno je da ubrzo počinjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uređujem i vodim novu emisiju na Televiziji K1. To neće biti "Život u trendu" već nešto sasvim drugačije. Biće studijski tok šou koji će se prikazivati svakog radnog dana. Počeće sa emitovanjem za desetak dana, u popodnevnim satima. Oko naziva još uvek "većamo", a ostale detalje ćete ubrzo i sami videti - istakla je Snežana za Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.