Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 13:29

POTVRĐENO - VRAĆA SE PONOVO U ŠIMANOVCE: Ana Ćurčić je ovog puta spremnija nego ikada - leteće perje!

Zakuvava se sve!

Sve je spremno da se večeras emituje novo izdanje emisije "Narod pita" na ružičastoj televiziji.

U večerašnjoj emisiji voditelj Darko Tanasijević ugostiće Anu Ćurčić i Lazara Čolića Zolu.

Njih dvoje tokom učešća u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu imali su nekoliko sukoba, a očekujemo da će i večeras biti burno kad budu komentarisali neka od dešavanja.

Pored toga Ana je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izazvala lavinu komentara priznanjem da je ponovo u vezi sa Acom Bulićem, dok Zola iz emisije u emisiju prenosi gledaocima kako teče njegov odnos sa bivšom cimerkom, Slađom Lazić.

Jedno je sigurno, svako ko bude pratio večerašnju emisiju, biće prikovan za male ekrane, a od sutra će imati svašta da se priča i piše.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POKRENUĆE SUDSKI POSTUPAK PROTIV ANĐELE: Bulić priznao šta je bio okidač za podnošenje tužbe - ovo je odluka?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 07:49

Do sada nisu govorili na ovu temu...Sinoć je na ružičastoj televiziji emitovano još jedno izdanje emisije "Narod pita" čiji je domaćin bio voditelj Darko Tanasijević, a gosti Ana Ćurčić, Aca Bulić i Lazar Čolić Zola. Na mnoge teme se razgovaralo, ali je svakako pažnju privukla ideja Ace...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.