POTVRDILA! Tara ima NOVOG DEČKA - Mateja otišao u zaborav! Pa ZAPRETILA svima koji rade OVO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2020, 18:28

POTVRDILA! Tara ima NOVOG DEČKA - Mateja otišao u zaborav! Pa ZAPRETILA svima koji rade OVO (FOTO)

Rešila je da stavi tačku na bivšu ljubav!

Tara Simov je obeležila treću sezonu rijaliti programa "Zadruga" svojom burnom vezom sa Matejom Matijevićem. Nakon izlaska iz Bele kuće ova rijaliti ljubav je pukla jer se Mateja razočarao nakon što je video neke video klipove u kojima ga Tara ogovara sa drugim zadrugarima.

Mediji su danima pisali o ovom raskidu, a sada je i Tara rešila da stavi tačku na tu priču. Na svom Instagram profilu je objavila da je zaljubljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da ima momka, a potom je zapretila svima koji joj budu pisali u inboks nešto o bivšem dečku da će ih blokirati.

- Ovako, neću se oglašavati dalje od ovoga, imam momka, srećna sam, zaljubljena. Nema potrebe da mi spamujete Instagram sa glupostima o bivšima. Samo me smarate i samo ću vas blokirati. Ne rušite mi moju harmoniju jer živite u prošlosti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.