POTURA MU TUĐE DETE: Nova prepiska kao dokaz da je Ina sve slagala? Nije se čak ni porodila?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 21:04

POTURA MU TUĐE DETE: Nova prepiska kao dokaz da je Ina sve slagala? Nije se čak ni porodila?!

Ova igranka nema kraj...

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Kristina Ina Rajzinger, aktuelna je tema domaćih medija nakon informacije o iznenadnoj trudnoći i porođaju. Ina je navodno zatrudnela u rijalitiju, kada je imala odnose sa Lazarom Čolićem Zolom, a trudnoću je krila do samog porođaja.

Međutim, nakon što je iznela tvrdnje da je beba Zolina, sada su se na jednoj Instagram stranici pojavile prepiske, sa njenom navodnom drugaricom, koja tvrdi da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Ina još uvek nije ni porodila, te da je u trećem mesecu trudnoće, a da dete uopšte nije Čolićevo.

- Ovo je Ina i ona laže za trudnoću - glasila je jedna poruka.

- Trudna je! Ali tek treći mesec - nadovezala se druga osoba u konverzaciji.

- Znači nije Zolino? - upitala je prvobitno pomenuta osoba.

- Da li si lud, nije! I ovo dete nije njeno - zaključili su na ovaj način prepisku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.