POTRESNA SCENA NA KOMEMORACIJI: Borisova ćerka neutešno PLAKALA za ocem u zagrljaju njegovog kolege

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2021, 22:30

POTRESNA SCENA NA KOMEMORACIJI: Borisova ćerka neutešno PLAKALA za ocem u zagrljaju njegovog kolege

Suze i jecaji u sali!

Glumac Boris Komnenić, koji je preminuo u subotu, 6. marta, biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu.

Boris Komnenić će na večni počinak biti ispraćen u 15 časova, a komemoracija je održana danas u 12 časova na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu.

Svi okupljeni su poštovali sve epidemiološke mere, držali su rastojanje i nosili su zaštitne maske na licima.

Brojne kolege i prijatelji došlli su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi uputili poslednji pozdrav srpskom glumcu. Komemoraciji su prisustvovali Petar Božović, Igor Đorđević, Aleksandar Srećković Kubura i drugi.

Ćerka Nika sve vreme je neutešno plakala za ocem, dok su je njegove kolege i prijatelji zagrljajem tešili. Dok je grcala u suzama, glumac Radovan Miljanić joj je pružio rame za plakanje i zagrljaj.

Podsetimo, čuveni glumac preminuo je u 64. godini, nakon teške bolesti. Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, Boris Komnenić upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je 1984. godine, dok je njegova najpoznatija uloga na televiziji lik Saše Guze Popadića u seriji "Bolji život". Među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je igrao su "Bal na vodi", "Špadijer jedan život", "Gore dole", "Vratiće se rode", "Miris kiše na Balkanu", "Sinđelići", "Apofenija" i drugi. Proglašen je prvakom drame Narodnog pozorišta čiji je bio stalni član još od 1984. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.