POTRESNA ISPOVEST Ive Štrljić o poslednjem susretu sa Nešom Nenadovićem - Između scena, osećala sam...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 11:50

POTRESNA ISPOVEST Ive Štrljić o poslednjem susretu sa Nešom Nenadovićem - Između scena, osećala sam...

Glumica duboko potresena smrću kolege...

Glumac Nenad Nenadović preminuo je u 58. godini usled posledica koronavirusa, a iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.

Smrt poznatog umetnika zatekla je čitavu Srbiju, a mnogi pripadnici javne scene se opraštaju legendarnog glumca. Za portal Srbija Danas.com ovim tragičnim povodom oglasila se njegova koleginica Iva Štrljić.

- Neša je bio prvenstveno dobar čovek. Ono što je bila njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najintenzivnija osobina, ono što ga je označavalo je pre svega dobrota. Bilo je divno i uvek ugodno biti u okruženju jednog takvog čoveka i kolege. Jako me je pogodila vest. Jako - ističe glumica i dodaje:

- Sarađivali smo na dve velike serije, prvo u "Jeleni" pre mnogo godina i sada u "Igri sudbine" i svaki momenat sa Nešom pamtim pre svega kao trenutke provedene sa jednim dobronamernim kolegom sa kojim je bilo zadovoljstvo sarađivati, razgovarati i poznavati ga - potreseno govori naša sagovornica.

Iva je otkrila za naš portal i kako je protekao poslednji susret sa pokojnim kolegom Nenadovićem.

- Naš poslednji susret bio je na snimanju "Igre sudbine" pun vedrine, uvek sa razlogom za osmeh. Ne sećam se o čemu smo tada razgovarali između naših scena, ali se sećam onog osnovnog osećanja koje je uvek bilo prisutno kada se razgovara sa Nešom, a to je neka milina i dragost kojom je zračio. Jako mi nedostaje - zaključila je Štrljićeva za naš portal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.