POTRESNA ISPOVEST - Bivša rijaliti učesnica izašla iz zatvora i otkrila detalje stravične borbe za život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 22:43

POTRESNA ISPOVEST - Bivša rijaliti učesnica izašla iz zatvora i otkrila detalje stravične borbe za život!

Otvorila dušu u Dalilinoj emisiji!

Rijaliti učesnica, Dalila Dragojević nakon što je napustila "Zadrugu 5" rešila je da više ne učestvuje u rijalitiji programima.

Ona je uspela da ispuni svoj san i postane voditeljka, te ima svoju emisiju na "Hype" televiziji.

Dalilina gošća je ove nedelje bila starleta i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Teodora Radojičić, koja je otvoreno ispričala svoju tešku priču i borbu za život.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Bila sam jako loše psihički, ali sam to krila od svih. Mislim da ni ja nisam bila svesna koliko sam loše, dok nisam dobila anoreksiju. Tada sam ošišala kosu. Nije me neki muškarac ošišao, kao što se tada pisalo po novinama. To sam sama uradila - počela je ona, pa nastavila o teškim momentima:

- Jako mi je bilo loše, povukla sam se u sebe i nisam se kretala. Upala sam u tešku depresiju i insomija je bila prisutna, to sve ide vezano. Nisam bila svesna šta se dešava - rekla je Teodora Dalili, pa otkrila da je završila u bolnici.

- Bila sam jako loše i tada sam završila u bolnici. Srce je počelo da mi otkazuje i sećam se da su iz bolnice zvali mog oca. Zvali su ga, a ja nikome ništa nisam rekla. Donosi mi sestra telefon i ja se javljam, a on plače. Rekli su mu da se nisam sada pojavila... Dali su mi od šest meseci do godinu dana... - rekla je ona, pa dodala:

- U tom trenutku, jedna devojka koja je imala 29 godina je umrla od anoreksije. Slomila je nogu i nije mogla da se oporavi. Njeno telo je bilo previše izmoreno, nije imala snagu i devojka je umrla od povrede noge. Kada sam to videla rekla sam sebi da moram da promenim nešto - istakla je ona.

Podsetimo, Teodora Radojičić, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, je u decembru 2020. godine, u Austriji, osuđena na četiri godine zatvora zbog trgovine četiri i po kilograma heroina, a pre 3 meseca je puštena na slobodu.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.