Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNE PERVERZIJE U ZADRUZI: Bokun lizao šlag sa Mike Vasića, a Adam seksi igrao sa Gibom!

Sinoć je organizovana žurka povodom rođendana zadrugara Alekse Savića. Nakon zabave, svi su bili vidno raspoloženi, te su odlučili da do jutarnjih sati igraju masne fote. Nikola Bokun je dobio izazov da liže šlag sa nosa Mike Vasića. A Savo Perović je jeo tortu sa Nadeždinih grudi. Svi su bili oduševljeni, a onda su svoj The post POTPUNE PERVERZIJE U ZADRUZI: Bokun lizao šlag sa Mike Vasića, a Adam seksi igrao sa Gibom! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IDI OKUPAJ SE, PUNA SI BAKTERIJA! Žestoke uvrede na Dorotein račun, ona izbezumljena!

Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2018

Dorotea Jovanović i Branislav Radonić Brendon sinoć su imali žestoku raspravu. Naime, dok je trajala rođendanska žurka povodom rođendanska Alekse Savića, njih dvoje su ispred bara zgrozili naciju uvredama. U jednom momentu Brendon je želeo da kaže Dorotei da treba da se okupa, a nju je to žestoko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.