POTONULA OD OČAJA! Anđela zabrinuta za ZDRAVLJE majke: Ništa ne mogu da uradim, ja sam OTPISANA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 08:39

POTONULA OD OČAJA! Anđela zabrinuta za ZDRAVLJE majke: "Ništa ne mogu da uradim, ja sam OTPISANA!"

Emotivni brodolom zadrugarke!

Zvezdan Slavnić ušao je u rehab i krenuo da teši Anđelu Đuričić koja je bila neutešna nakon saznanja da nema podršku porodice jer nije dobila čestitku.

Zadrugarku je dodatno slomilo to kada je morala da progovori o tome.

- Oni ne postoje, njih nema. Drugarica isto. Ljudi neće da se oglašavaju. Nemaju kako da dođđu do njih, eto - rekao je Zvezdan.

- Ja nemam šta da računam za rođendan. Odlučili su da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me apsolutno izbrišu- rekla je Anđela.

- Ne, samo su odlučili da se ne oglašavaju - rekao je Zvezdan.

- Otpisana sam. Rekla sam Aleksandri da moja mama ima zdravstvenih problema, moram da znam kako su. Ubija me ne mogu da ne znam kako su. Samo da su napisali da su ljuti i da ćemo pričati kući, zadovoljna bih bila sa tim - rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.