POSTROJAVANJE I RASKID! Stanija i Vladimir PUKLI zbog Lune Đogani! Nisi za mene, ZBOGOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSTROJAVANJE I RASKID! Stanija i Vladimir PUKLI zbog Lune Đogani! Nisi za mene, ZBOGOM! (VIDEO)

Već kraj?

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su se sinoć žestoko posvađali u "Zadruzi".

PREKINUTA EMISIJA UŽIVO! Stiglo VANREDNO PISMO Velikog šefa! Zadrugari u neverici! (FOTO)

- Zbog priče Vladimir - Luna - Stanija, rekli smo, na Lunu se stavlja "ignor". Rekao si Luni za stolom da ne smeš da pričam sa njom zbog mene! Završili smo! - rekla je Stanija i naglasila da može da se druži s kim hoće, da ne bi žalio okolo kako mu ona brani. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ti nisi devojka za mene, to mi je sad jasno. Ono što si ti isplanirala sa mnom, to neće moći. Sa mnom ne možeš. Da si jedna na svetu, Vladimir to neće da radi, ono što si želela - uzvratio je Tomović.

Tomović joj je rekao da može da ga predstavlja kao agresivca u javnosti, a sebe kao žrtvu, ali da to znači da su onda završili.

Svi zurili u Natino SEKSI TELO: Providnom haljinom zaludela publiku u Zagrebu i Beču! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.