POSTOJI SNIMAK KIJINOG I SLOBINOG DOGOVORA PRE ZADRUGE? Ona mu kaže: Vatajte se, sve ću ti oprostiti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2018, 04:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSTOJI SNIMAK KIJINOG I SLOBINOG DOGOVORA PRE ZADRUGE? Ona mu kaže: "Vatajte se, sve ću ti oprostiti!"

Šokantno!

Tektonski poremećaj desio se sinoć u rijalitiju "Zadruga". Sve je počelo kao još jedna u nizu rasprava Mirka Gavrića sa Zoricom Marković i Lepim Mićom, a onda je Mirko izneo teške optužbe - da je pre početka prve sezone postojao dogovor između Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića, kao i da postoji snimak njihovog razgovora.

- Ovo jeste psihološka igra, ali je prisutna manipulacija. Ja sam neko ko je odgledao ceo rijaliti prethodni. Lunu sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podržao jer je ova priča zvanično potekla od nje. Ovo sam uradio da ona javno kaže ko je rekao da se ja ložim na Slobu. On je posle sedam dana počeo da priča Luni na sledeći način, citiram: Boli me ku*ac za ono napolju, ti si neko koga ja volim i koga želim da imam pored sebe, da bi se posle nekoliko dana njegova bivša supruga pojavila u rijaliti i prenela mu informaciju da ga ja blatim i pljujem po svim novinama. Ja nikada u životu za Slobu nisam izustio ružno slovo, ni Kiju, ni Lunu. Nisam se opredelio ni za koga. Čujem da su se Luna i Sloba upoznali na mojoj svadbi, ali ja nisam došao na svojoj svadbi da njima govorim šta da rade - počeo je Mirko da otvara Pandorinu kutiju.

- Kija je rekla Slobi, a on je rekao meni - rekla je Luna.

A onda je usledio šok. Mirko je naveo da je prisustvovao razgovoru Slobe i Kije kada su se dogovarali da on flertuje sa devojkama, kao i da bude sa nekom zadrugarkom i da će mu sve oprostiti. Istakao je da je sve to snimljeno i da postoji audio zapis.

- Ja sam doveden u situaciju da kažem da je cela priča između Slobe i Kristine dogovorena! Stan u kom je dogovor postignut je zvučno osiguran i rekao sam onom ko je to trebao da čuje! - počeo je Mirko.

- Ovo je manipulacija, zato što vas je Kija iz*ebala, ja znam da ništa nije namešteno! Oni su bili niko i ništa i sad odjednom oni su imali dogovor, sram vas bilo! - rekao je Lepi Mića.

Novinar je odmah upitao da objasni zašto tu informaciju odmah nije izneo u javnost, a onda je on do detalja ispričao svoju stranu priče.

- Ja jako dobro znam šta je medijska manipulacija. Druga stvar, postoji priča koja se saznala. Razgovor je glasio ovako: Slobin ulazak je bio diskutabilan, a ja sam uvek bio na strani Pinkovih zvezda. Svi znaju ko sam bio prema njima dok su se takmičili, a isto tako sam bio i na Slobinoj strani. Dobio sam zadatak da treba sa njim da porazgovaram i da mu objasnim da uđe u rijaliti i da ne treba da ćuti. Došli smo u moj stan, razgovarali i ovako je počelo: 'Nemoj sada ti tamo kad tebe neka devojka spopadne da budeš u fazonu: Ja sam oženjen i od toga nema ništa. Dozvoli da ti neka devojka priđe, vatajte se, sve ću ti oprostiti, osim da se zaljubiš'. Moram da kažem da se Sloba zaista zaljubio u ovu devojku, a to nije bio deo plana - rekao je Gavrić.

- Da li si ti taj snimak ikada pokazao Luni i Anabeli, pošto tvrdiš da su ti one najbolje prijateljice? - upitao je novinar.

- Nisam, ali sam joj do detalja sve ispričao - rekao je Gavrić, a da li će taj navodni snimak biti pušten u javnost, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

IMAM DOKAZE ZA SVE ŠTO SU MI URADILI! Zorica oplela po ĐOGANIJIMA i njemu! On je BOLESNIK! Otkriću SVE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.