POSLEDNJI PUT IZ SPOLJNOG SVETA! Lunina poruka ostavlja BEZ DAHA - prvo se obratila Slobi, a onda NJIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJI PUT IZ SPOLJNOG SVETA! Lunina poruka ostavlja BEZ DAHA - prvo se obratila Slobi, a onda NJIMA

Savladale je emocije!

Nova sezona rijalitija "Zadruga" startuje večeras, a na imanju u Šimanovcima će se pojaviti 50 učesnika.

Neke od njih smo već imali prilike da gledamo u prvoj sezoni, a jedna od njih je Luna Đogani, koja ovog puta planira da zavrti igru samo oko sebe.

Svi se dobro sećamo njene burne veze sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, međutim, blogerka je ovog puta rekla da neće dozvoliti da joj se ništa slično dogodi. U "Zadruzi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2" želi da pokaže svoje pravo lice, kako ona kaže, veselu i nasmejanu Lunu, uvek spremnu za zabavu.

Ona će imati poseban tretman u takmičenju, a za početak i to što nije ulazila u karantin sa ostalim ukućanima. Đoganijeva je podelila sliku na Instagramu gde se iz svoj stana po poslednji put obratila fanovima i porodici.

- I to je to dragi moji, ostavljam vas. Volite se, družite se i čekajte me. Ja odoh u nove pobede. Voli vas vaša Luna - napisala je ona.

I to je to dragi moji, ostavljam vas. Volite se, družite se i čekajte me. Ja odoh u nove pobede. Voli vas vaša Luna. Zapratite @obuca_for_you2 i izaberite svoje 💕

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Sep 6, 2018 at 9:20am PDT

Pored toga, Đoganijeva je jedan stori posvetila i svojoj bivšoj ljubavi, a više o tome možete pročitati OVDE!

Spisak svih takmičara koji će ući večeras na luksuzno imanje u Šimanovcima, možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.