POSLEDNJE REČI LEDE KRV U ŽILAMA: Ovaj detalj može rasvetliti slučaj Voljenke Ilić - pravi horor

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 13:02

POSLEDNJE REČI LEDE KRV U ŽILAMA: Ovaj detalj može rasvetliti slučaj Voljenke Ilić - pravi horor

Prolazi jeza...

Voljenka Ilić (51) muzička ikona devedesetih godina, miljenica kriminogenog podzemlja i nekadašnja učesnica "Parova", pronađena je mrtva u bazenu koji se nalazi u Dominikanskoj Republici. Kkao prenose tamošnji mediji, prizor je bio jeziv.

Krv u žilama dodatno ledi i činjenica da se pored nje nalazilo i oproštajno pismo, čija sadržina ujedno otkriva koje su bile poslednje reči nastradale.

"Dominikan tudej" piše da je na imanju pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pismo na srpskom jeziku, u kome je Voljenka Ilić napisala svoje poslednje reči.

- Ne žeim da nastavim da živim - stajalo je na papiru, prenose tamošnji mediji.

Policija i Ministarstvo za javnost sprovode detaljnu istragu kako bi utvrdili da li je u pitanju samoubistvo ili zločin.

Inače, telo Voljenke Ilić prebačeno je u Nacionalni institut za forenzičke nauke u Santjagu, gde će biti urađena obdukcija - kako piše "Blic".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAJPOTRESNIJI DETALJ... Evo šta je pronađeno na mestu tragedije - Voljenka na glavi nosila veo, a OVO budi jezu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023

Javnost je zatekla vest o njenoj iznenadnoj smrti...Danas je domaću javnost potresla vest o iznenadnoj smrti pevačice i učesnice "Parova" Voljenke Ilić...Kako prenose mediji, Voljenka je pronađena mrtva u svojoj kući u Kabareu, u Dominikanskoj Republici. Njeno beživotno telo navodno je nađeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.