POSLEDNJE POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI: Evo kako je Igor Starović izgledao pred smrt - na televiziji pričao o VELIKOJ LJUBAVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 17:23

POSLEDNJE POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI: Evo kako je Igor Starović izgledao pred smrt - na televiziji pričao o VELIKOJ LJUBAVI

Izgubio je bitku

Pevač grupe "Divlji kesten", Igor Starović, umro je u 56. godini, nakon kratke borbe sa bolešću.

Tužnu vest saopštila je njegova porodica, a više o tome čitajte OVDE.

U emisiji "Grand magazin", Igor je gostovao krajem prošle godine, i to je njegovo poslednje pojavljivanje na televiziji.

Frontmen popularne grupe tada se prisetio velike ljubavi sa voditeljkom Draganom Katić.

- To je bilo zaista davno, jedva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se i sećam ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama je bila pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja - prisetio se Igor tada i pričao o životu koji u mladosti nije bio lak, ali je bio lep.

-Svaki dan se nešto radilo, ako nema svirke onda su tu nastupi, ali bez obzira na to stvarno imam najlepša sećanja na nju - ispričao je tom prilikom Igor Starović i istakao da su okolnosti bile takve da nisu mogli da opstanu u emotivnoj vezi.

Njegov poslednji intervju pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRE SEDAM MESECI SE POSLEDNJI PUT POJAVIO NA TV-U Imao je velike planove za 2022. godinu, ovo mu je ostala neostvarena želja

Izvor: Blic, 17.Maj.2022

Pevač grupe "Divlji kesten", Igor Starović, umro je u 56. godini, nakon kratke borbe sa bolešću, a ova vest rastužila je mnoge.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.