Izvor: Luftika.rs, 17.Maj.2022, 16:45

Preminuo Igor Starović, pevač grupe ‘Divlji kesten’

Pevač i frontmen popularne grupe „Divlji kesten“ Igor Starović preminuo je danas, posle kraće bolesti, u 56. godini – potvrđeno je u porodici.
Igor je proveo 10 godina u bendu „Divlji kesten“ gde je bio pevač, kompozitor i aranžer. Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata i odmah su postali miljenici publike. Snimili su pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: „Suze krijem, same teku“, „Ti si moja muzika“, „Kristina“, „Zorane, Zorane“, „Nataša“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << „Gori, gori, srce moje“…
Grupa je uživala veliku popularnost, održali su na hiljade koncerata širom zemlje i sveta, osvajali brojne muzičke nagrade. Pre nepunih godinu dana Igor i grupa „Divlji kesten“ dobili su priznanje „Beogradski pobednik“ za „doprinos i očuvanje tradicije u pop muzici“.
Igor Starović je, inače, po obrazovanju bio diplomirani arheolog, a ovu pasiju negovao je do kraja života. Uz muziku i arheologiju njegova velika ljubav bila je i košarka.

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IGOR STAROVIĆ JE LUDO VOLEO DRAGANU KATIĆ: Nikad je nije zaboravio, a evo zašto je pukla njihova veza

Izvor: Blic, 17.Maj.2022

Frontmen grupe "Divlji kesten" Igor Starović umro je danas, posle kraće bolesti, u 56. godini. Igor Starović je proveo 10 godina u popularnom bendu, a bio je miljenik žena, pa je tako na njegov šarm, nekada pala i popularna voditeljka Dragana Katić.

Nastavak na Blic...

Preminuo Igor Starović, frontmen grupe "Divlji kesten"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2022

Frontmen pop grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je danas, posle kraće bolesti, u 56. godini, prenose Novosti...Igor je proveo 10 godina u bendu "Divlji kesten" gde je bio pevač, kompozitor i aranžer...Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata i odmah su postali miljenici publike. Snimili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Preminuo Igor Starović, pevač Divljeg kestena

Izvor: Danas, 17.Maj.2022

U 56-oj godini posle kraće bolesti, kako prenose mediji, preminuo je Igor Starović, frontmen pop bednda Divlji kesten. U grupi je proveo 10 godina kao pevač, kompozitor i aranžer. Bend je nastao 1992. godine na samom početku ratova u bivšoj Jugoslaviji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.