POSLE ŽIVOTNE DRAME NA VMA! Tamara obećala da će se PROMENITI! Evo kako sada izgleda...ŠOK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE ŽIVOTNE DRAME NA VMA! Tamara obećala da će se PROMENITI! Evo kako sada izgleda...ŠOK (FOTO)

Neverica!

Popularna starleta Tamara Đurić nedavno je preživela pravu životnu dramu. Ona je završila na Vojno medicinskoj akademiji gde su lekari vodili tešku borbu da je spasu.

Tamara se obratila lekarima zbog izlivanja silikona u njenoj zadnjici, zbog čega je imala nesnosne tegobe koje su zabrinule čak i vrhunske stručnjake na VMA, te su morali da potraže pomoć i svetsih hirurga.

Na kraju, ispostavilo se da je silikon koji je tamari ubačen u zadnjicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio loše proizvodnje, te je zato završila u bolničkoj postelji boreći se za vlastiti život.

Ipak, posle opasnosti, Tamara je postala žustri borac protiv plastične hirurgije, te je savetovala mladim devojkama da se ne podvrgavaju zahvatima plastičnih hirurga, već a korecije na svom telu rade prirodnim putem. S tim u vezi svi su pomislili da će starleta krenuti nekim drugim putem te da više neće pozirati, isticati korekcije pastične hirurgije, ili jednostavno shvatiti da je lepota iznutra, a ne spolja.

A photo posted by Tamara Djuric (@tamarasstar89) on Jan 21, 2017 at 9:32am PST

A photo posted by Tamara Djuric (@tamarasstar89) on Jan 14, 2017 at 9:26pm PST

A photo posted by Tamara Djuric (@tamarasstar89) on Dec 18, 2016 at 1:31am PST

A photo posted by Tamara Djuric (@tamarasstar89) on Dec 22, 2016 at 7:55am PST

A photo posted by Tamara Djuric (@tamarasstar89) on Dec 3, 2016 at 12:33pm PST

Ipak, Đurićeva je odlučila da nastavi kao ranije. Pogledajte fotku i recite da li ima ikakve razlike u odnosu na pređašnji period?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.