POSLE SVAKE SVAĐE URADE ISTU STVAR! Luna i Sloba su OPET učinili OVO! Šta će Kija da kaže?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2018, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE SVAKE SVAĐE URADE ISTU STVAR! Luna i Sloba su OPET učinili OVO! Šta će Kija da kaže?! (VIDEO)

Ovo će i dalje da traje, traje...

Potpuno ludilo, ovo najnovije, koje se izdešavalo u "Zadruzi" oko Slobe, Lune i Kije i dalje je u centru pažnje, a ljubavnici su po ko zna koji put uradili istu stvar kad se posvađaju.

PRE ŠAMARA I SKANDALA: Lunina i Slobina AKCIJA na krevetu! A onda je zavukla glavu POD jorgan (VIDEO)

Podsetimo, kada je Sloba lupao na vrata, u trenucima najžešćeg sukoba, stjuardesa ga je tešila, i to mu je Luna zamerila. Uz žestoku psovku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poručila mu je da su raskinuli.

Kija je svom još uvek zakonitom suprugu rekla da je to zbog njega uradila, ne bi li ga smirila. Luna i Sloba su se toga setili u cik zore kad su se pomirili, ali ipak nisu još sve razmirice rešili.

OVO SE DESILO PRE ŠAMARA I IZLASKA IZ ZADRUGE: Razlog Slobinog LOMA i SVI prekršaji sa Lunom (VIDEO)

Pošto su se strasti, ipak, donekle smirile, Sloba i Luna su, manje više, bili složni da Kristina sve to namerno radi i da hoće da lim napakosti, ali...

Pominjanje Kije je šablon koji su fanovi primetili, pa društvene mreže bruje o tome. Mnogi su mišljenja da pevač i blogerka redovno okrivljuju stjuardesu za sve, a da pritom "zaborave" na svoje nasilničko ponašanje, alkohol...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.