POSLE RIJALITIJA - UDAJA?! Snimak kao DOKAZ! Zadrugari u neverici slušali razgovor Mine i Mensura

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE RIJALITIJA - UDAJA?! Snimak kao DOKAZ! Zadrugari u neverici slušali razgovor Mine i Mensura

Video prikazan pred svima!

U toku sinoćne emisije u "Zadruzi" pušten je i snimak razgovora između Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašić tokom kojeg ga je ona pitala šta misli o ideji da njih dvoje žive zajedno posle rijalitija. On je na to odgovorio da bi ona morala da zaboravi na "moderan način života".

- On bi tebe znači da prevaspita i slomi... Ti si bolestan lik. Zašto si ti nju izabrao ako ti sve smeta kod nje? - skočila je Ermina, nakon klipa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- To i ja isto mislim. Ja mislim da i moja majka kod kuće sedi i misli isto. Ovo su nekada naše teme i tako dođe neko pitanje šta bi bilo kad bi bilo, tako otvaramo neke teme i pričamo o nekim stvarima. Ja znam šta on misli - rekla je Mina.

- O čemu ti pričaš? U čemu je problem? - rekao je Mensur, Ermini, pa dodao: - Ja sam je samo posavetovao. Ja ne menjam nikoga. To je moja stvar šta ću ja njoj da kažem. Opustite se malo ljudi, pričali smo najnormalnije - dodao je Ajdarpašić.

- Udala bi se Mina ti! Tiše Boro, neće se udati - rekao je voditelj Milan Milošević.

- Samo nemoj ništa da planirate - rekao je Lepi Mića.

- Ona se nikada neće promeniti iz korena. On je čovek u pravu, ali nažalost ova devojka se nikada neće promeniti. Ona se i u drugoj sezoni muvala sa Tomovićem. Ja sedela na stepeništu, oni se grlili i ljubili, pa je ludila kada je on ušao u vezu sa Stanijom - izjavila je Zorica.

Ceo razgovor poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.