POSLE AFERE BLISTAJU: Aleksandra i Peca obradovali pratioce zajedničkom slikom, opis slike sve zbunio

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 14:49

POSLE AFERE BLISTAJU: Aleksandra i Peca obradovali pratioce zajedničkom slikom, opis slike sve zbunio

Čini se da ih je prevara zbližila.

Prošlogodišnje leto Aleksandri Subotić ostaće u sećanju kao jako turbulentno.

S obzirom da je nevenčani suprug Predrag Raspopović Peca prevario sa tadašnjom najboljom drugaricom Majom Marinković, Aleksandra je dugo bila u centru pažnje medijima.

Nakon njihove kratke afere Raspopović je na sve načine pokušao da je smekša i natera je da mu oprosti, što mu je i pošlo za rukom. Par je nakon nekog vremena nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tamo gde je stao.

Danas, Aleksandra neretko putem Instagrama deli privatne trenutke između njih dvoje, i čini se da uživaju u idiličnom odnosu.

Sada je na njenom profilku osvanula nova fotka sa Pecom, ali ovaj put uz zanimljivu posvetu.

- Ja sam kao ti, ti si kao ja... - napisala je Aleksandra.

Pratioce je zainteresovalo da li su u pitanju samo romantični stihovi jedne poznate pesme, ili je Subotićka ipak potkačila Pecu zbog afere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.