POSLAO SAM JOJ PORUKU, sve smo se dogovorili...! POMIRENJE Lune i Marka? Zakazali i susret! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2019, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"POSLAO SAM JOJ PORUKU, sve smo se dogovorili...!" POMIRENJE Lune i Marka? Zakazali i susret! (VIDEO)

Na radost fanova!

Luna Đogani i Marko Miljković imali su svoj prvi susret večeras u emisiji Ognjena Amidžića "Amdži šou", nakon što su napustili "Zadrugu 2".

Tokom emisije Marko i Luna govorili su o svom mogućem pomirenju, a Marko je ponovo istakao da je najavio bivšoj devojci da će obaviti ozbiljan razgovor 14. jula kada se navršava pola godina otkako su započeli svoju romansu.

- Ja sam pustio Luni poruku sinoć posle emisije. Zato što sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u emisiji najavio datum kada ti trebalo da se vidimo. Rekao sam da hoću da porazgovarao kao ljudi 14.07. kada je nama šest meseci veze. Ona je potvrdila to i rekla je posle svega da hoće. Tako da smo se dogovorili za datum. Pisalo se nešto da hoću da mi rodi bebu. To demantujem. Ja još nisam došao u taj stadijum. Još imam emocije, naravno da imam - rekao je Marko.

- Da, naravno da imam emocije. Ne može to tek tako da prestane za dva dana. Ne znam što je bitan datum samo - prokomentarisala je Luna Đogani.

- Pa žena koja se uključila me navela. Osetio sam potrebu. Luna je rekla da to nije čula, a verovatno je čula - dodao je Miljković.

- Nisam čula, bila sam na žurki. Ognjene, bićeš obavešten gde će to biti. Ja nisam rekla da postoji šansa da se pomirimo. A nije ni on rekao. Možda postanemo najbolji drugari - pričala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

SVIMA PROMAKLO, A SAD SE POJAVIO SNIMAK: Aleks otkrila OVO kad je David ISPAO! Ana odmah zaćutala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Luna i Marko najavili datum svog ponovnog viđenja

Izvor: Svet, 10.Jul.2019, 15:28

Marko Miljković i Luna Đogani su se, nakon raskida koji je usledio sa krajem rijalitija, prvi put sreli oči u oči u emisiji kod Ognjena Amidžića.. U razgovoru u toku emisije priznali su da će popričati i pokušati da izglade svoje odnose, ali tek 14.07. kada im je zvanično šest meseci veze....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.