PORODILA SE bivša zadrugarka: Na svet donela devojčicu - dala naslednici ime sa posebnim značenjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2023, 17:55

PORODILA SE bivša zadrugarka: Na svet donela devojčicu - dala naslednici ime sa posebnim značenjem

Ćerka obožava da spava u njenom naručju.

Bivša zadrugarka, Nevena Milićević, nedavno se porodila i na svet je donela devojčicu.

Nakon što je napustila rijaliti program "Zadruga", Nevena je otišla u Ameriku i posvetila se porodičnom životu.

Bivša zadrugarka je podelila na svom Instagramu fotografiju sa svojom naslednicom i pokazala je kako uživa u ulozi majke.

Nevena i njen partner su odlučili da naslednici daju ime Mila. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Smatra se da je žensko ime Mila, staro srpsko i pravoslavno ime, a sa značenjem "mila i draga", i da potiče od srpskog prideva "mila; mio; mil". Iako spada u stara i tradicionalna srpska imena, žensko ime Mila je sve popularnije među mladim roditeljima, te i "vraća" svoju poziciju među najtraženijim imenima za novorođene devojčice. Ime Mila ima značenje - "ona koja je umiljata"; "osoba koja je draga; mila; dobrodušna"; "osoba koja je svima miljenica"; "ona koja je rođena da bude omiljena i voljena"; "žena rođena da živi u milosti"; "božija miljenica"; "ona koja je saosećajna; draga; plemenita i požrtvovana".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRALJEVSKI KREVETAC OD 650 EVRA Nadica Ademov sa dečkom milionerom ovako sredila sobu za bebu, jedna boja posebno dominira (FOTO)

Izvor: Blic, 01.Nov.2023, 07:02

Pevačica Nadica Ademov se porodila nedavno i na svet donela devojčicu. Svojoj naslednici dala je neobično ime, Melina, koje je po latinskom nastalo iz imena Melinda i ima značenje "slatka".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.