PORODIČNI SASTANAK SE ZAKUVAO: U kući nastao HAOS, pršte UVREDE i PROVOKACIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2019, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNI SASTANAK SE ZAKUVAO: U kući nastao HAOS, pršte UVREDE i PROVOKACIJE!

Žive u izvoru zaraze!

Stanari Bele kući organizovali su još jedan porodični sastanak, te su imali zadatak da popričaju o međuljudskim odnosima, ali i mandatu vođe, Vladimira Todorovića, koji se za nekoliko sati navršava. Zorica Marković ustala je i cimerima održala lekciju o higijeni, koju, kako je navela, mnogi nemaju.

Mi trenutno živimo u izvoru zaraze! Kad bi svako od vas po jednu stvar uradio, ne bi smrdelo ovde. Ja ne znam ko se prijavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tog dana, kada je dobio veliki budžet, moram da pohvalim Marijanu, koja je sredila garderober i Jelenu koja je očistila dnevnu sobu. Ja moram da trpim to, meni je drago što je smanjen budžet, jer ova stoka treba da se nauči nekim stvarima. Svi znamo kome treba dati nulu, jer konstantno radi isto. Što se tiče svađa, ne zanimaju me, ja sam pukla na Pavla kad je puko šakom od sto, niko nema pravo to da radi, meni to nije radio ni otac, nećeš ni ti. Ne mogu da verujem da se nisam ni sa kim posvađala - ispričala je Zorica.

Ja sam razgovarala sa Ša, što se tiče njegove svađe sa Jelenom Krunić. Smatram da je Dragana nepotrebno uvučena u njihovu raspravu, džabe se oživljavaju neke teme koje su prošle, ali dobro to će oni razjasniti, neću ja da se mešam. Generalno me ne zanimaju svađe i to je to, nekako ćemo se snaći iduće nedelje, moraćemo. Smatram da bi trebalo više da poštujemo produkciju i ljude koji su nam omogućili sve ovo - ispričala je Ljuba.

Potom je Karađorđe Subotić ustao da prokomentariše sitauciju u ,,Zadruzi" pa se dotakao sukoba između Marije i Miljane Kulić sa Sanjom Stanković, Jovanom Tomić Matorom i Davidom Dragojević.

- Kad je Matora ustala i napala Ša da nije skočio za nju, pa ga okrivila, morate da znate da su Kulićke dve žene. Mogao je da se skloni i ne bi ga pogodila u šoljom - ispričao je Karađorđe pa isprovocirao Sanju Stanković.

- Kaže Karađorđe koji je hteo da baci sto na Miljanu - odbrusila mu je Sanja.

- Nemoj da komentarišeš, jer je nas neko vređao strašno. Gađala Davida u glavu sa šoljom. Udarila je Sanju. Ja od Ša nisam očekivala da se bije sa njima, nego da me uhvati i zadrži da ne bih bila diskvalifikovana - uskočila je i Matora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.