PORODIČNA TRAGEDIJA u domu srpskog pevača: Umesto da slavimo, oplakali smo njegovu večnu kuću

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 19:46

PORODIČNA TRAGEDIJA u domu srpskog pevača: "Umesto da slavimo, oplakali smo njegovu večnu kuću"

Pevač objavio srcaparjuću poruku na društvenoj mreži.

Finalista osme sezone emisije „Nikad nije kasno“ Dejan Drašković pre nekoliko godina tragično izgubio sestrića Strahinju, a danas se oglasio na društvenim mrežama tužnim povodom.

Naime, Dejan je podelio fotografiju sa pokojnim Strahinjom i otkrio da bi on danas slavio 18. rođendan da je živ.

- Danas je mom nikad prežaljenom Strahinji 18ti rođendan. Ujedno jedan od najgorih dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u mom životu. Umesto da slavimo punoletstvo našem Strahinji, mi smo oplakali njegovu večnu kuću. Strale moj, ponosu, sunce naše nikad prežaljeno, voli te tvoj ujko – napisao je Drašković uz fotografiju.

Podsetimo, Dejan je u ispovesti ispričao kako se je njegov sestrić nastradao i otkrio da se od tog dana život njegove porodice promenio iz korena.

- Radi se o mom sestriću koji je stradao pre šest godina na moru. Teško nam je bilo, ali jednostavno život ide dalje i iz svake stvari u životu čovek mora da izvuče neku pouku, a moja je da sam nakon njegove smrti shvatio da treba da radim stvari koje me ispunjavaju, koje volim i u kojima uživam, a muzika je jedna od njih. Sigurno da nije bilo Strahinje, ja se danas ne bih bavio muzikom. Mi smo dosta zajedničkog vremena provodili u pevanju - pričao je on tada i dodao:

- On je jako voleo muziku, zajedno smo pevali razne pesme, a jedna koja je dosta vezana za njega je ‘Odiseja’ od Lea Martina, ona mu je bila omiljena. Čak mi je bio plan da u finalu pevam tu numeru, ali sam smatrao da ne bih izdržao do kraja, sigurno bih se emotivno slomio i prolazile bi mi slike kroz glavu. Slučajno se desilo da je tu pesmu u finalu otpevao Vladica Stanković i dok je pevao, jedva sam se suzdržao da ne pustim suzu, toliko mi je bilo teško. Sve vreme sam se vrpoljio na stolici, pokušavao da sklonim pogled, rekao sam Vladici posle ‘Čoveče, ubio si me’ – rekao je Dejan za Grand.

Srbija Danas/Grand/preneo T. M.

BONUS VIDEO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.