PORED BRAKA, TU JE I TRUDNOĆA: Aleks i Car svoju ljubav popeće na viši nivo - povoljni su svi aspekti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 21:13

PORED BRAKA, TU JE I TRUDNOĆA: Aleks i Car svoju ljubav popeće na viši nivo - povoljni su svi aspekti!

Da li će se predskazanje obistiniti?

Interesovanje javnosti za rijaliti parove nije prestalo ni sa završetkom poslednje sezone Zadruge, iako su pripreme za novu - ''Elitu'' u punom jeku, a svi s nestrpljenjem iščekuju da vide kako će izgledati novi spektakularni, do sada neviđeni projekat koji se krčka u kuhinji TV Pink.

Budući da su raskidi i veze poznatih rijaliti parova okupirali ogromnu pažnju, mediji su kontaktirali Ivku numerologa, koja je sa svog, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << numerološkog aspekta, otkriva kakva budućnost čeka Filipa Cara i Aleks Nikolić.

- Filip i Aleksandra su sudbinski predodređeni jedno drugom. Jako lep numerološki spoj. Ja sam i Caru to rekla da će u drugoj polovini ove godine da nešto ozvaniči - započela je numerološkinja.

- Imaju aspekte i za brak i za trudnoću, videćemo šta će biti. Raduje me što su se integrisali i sjedinili, kao što je i Car rekao, uskoro svadba! - otkrila je Ivka.

Da li će ovaj poznati rijaliti par stupiti u brak, vreme će pokazati. Da postoji ljubav među njima, postoji i sve ukazuje da će tako i biti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.