POP*ZDELA SAM! Karleuša brutalno napala Editu Aradinović zbog NARKOTIKA - Gl*pača, s*ljančura!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"POP*ZDELA SAM!" Karleuša brutalno napala Editu Aradinović zbog NARKOTIKA - Gl*pača, s*ljančura!

Ošurila!

Jelena Karleuša (40) slučajno je čula novu pesmu jedne domaće pevačice koja u pesmi peva sledeće stihove:

- Zmajevi u glavi, nula pokajanje,

Dečko, prsle su mi oči dečko...

Podiže me sve to što mi radiš sad,

Ti nisi s’ ovog sveta,

Moj si tajni grad, moj geto,

Moje drogirano leto.

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 30. Јул 2019. у 9:20 PDT
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
To je bilo dovoljno da kod Jelene probudi žestok revolt, pa se u prepodnevnim časovima oglasila, kao i obično, porukom koja je više nego direktna i oštra.

- Negde sam u prolazu čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu, itd, i iskreno da vam kažem - popizdela sam! Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih i poluanonimnih pevača, hip hop izvođača i tako dalje, uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalnizma - počela je.

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 3. Јун 2019. у 2:00 PDT

- Inače volim liberalnu ženu, širokih shvatanja, ali... na serviranje narkotika mladima kao nečeg cool i popularnog reagujem i reagovaću uvek ispravno - BURNO! Kao gradsko dete i žena koju prati najviše ljudi poručujem da se cool face i pravi igrači ne drogiraju i narkotike preziru! Baš zato što su im dostupni i baš zato što su svesni o kakvom zlu je reč - nastavila je pop zvezda.

Објава коју дели editta (@editaaradinovic) дана 28. Јул 2019. у 8:16 PDT

- Drogiraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga svesti! Drogira se bagra. Na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno jer je reč o trećerazrednim seljacima i dođošima koji će trajati kratko i završiće kao raspali narkomani! Stop drogama! Stop narkomaniji i stop popularizaciji tog zla! Jedino što prihvatam i što se legalizuje širom sveta jeste marihuana u medicinske svrhe, kao olakšavanje muka kancerskim pacijentima u terminalnim fazama, taj apel sam čak uputila i u pesmi sa Miligramom. Inače, narode, terajte zlo zvano droga od sebe jer ćete završiti stravično! - poručila je za kraj.

Inače, reč je o pesmi Edite Aradinović, a zove se "Životinje".

LUKSUZ I RAJ NA ZEMLJI! Ovo je HOTEL sa 5 zvezdica u kojem letuju Luna i Marko! Bazeni, klopa... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.