PONOVO SREĆNA U LJUBAVI?! Kija progovorila o SVADBI - evo ko će se sigurno naći na spisku zvanica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 18:11

PONOVO SREĆNA U LJUBAVI?! Kija progovorila o SVADBI - evo ko će se sigurno naći na spisku zvanica!

Čuva svoj privatan život od očiju javnosti

Kristina Kija Kockar gostovala je u emisiji "Premijera-vikend specijal" i tom prilikom je progovorila o svom ljubavnom životu. Uključila se uživo u program sa crnogorskog primorja i odgovorila na nekoliko pitanja o svom privatnom životu.

- Šta je s tobom? Da li si slobodna? - pitao je novinar

- Prvo pozdrav za gledaoce i Bojanu. Ima puno nas koji smo slobodni na estradi, treba da napraviš žurku, možda se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rodi neka ljubav. Promenljivo je vreme, nisam bila na plaži, nisam bila ni juče, došli su mi prijatelji. Ali sam sama na letovanju, zašto je to neobično? Oduvek putejem sama, i kad sam bila stujardesa, ako mi se ne sviđa posada, izađem sama u klub. Ovde je drugačije, uvek ima nekog koga znam, ali lepo mi je, uživam, nemam neke planove - istakla je Kija.

- Da li ti nedostaju ljubav i zaljubljenost? - pitao je voditelj.

- Koliko si uporan. Jedino ću tebe od medija zvati ako se ikad budem udavala. Ja sam uvek voljena, uvek ima udvarača, nekog ko mi izjavljuje ljubav. I da imam nekog, ne bih ti rekla - odgovorila je Kockareva.

- Kakvi su ti poslovni planovi? - pitao je reporter.

- O tome ćemo kad se vratim sa odmora, baš mi prija. Uživam. Kad se vratim, popričaćemo o nečem ozbiljnijem. Imala sam problema sa pritiskom, spojio se. Dijagnoza i lek za sve to su da se sklonim od ljudi, odlučujem sama sa kim ću se videti. Tu je moja ekipa, potrefilo se da smo u isto vreme tu - dodala je pobednica "Zadruge 1".

- Bojana me je pitala da li postoji ljubav za ceo život, šta ti misliš? - pitao je Nemanja.

- Da, ako se udaš tri dana pred smrt. Ali mislim da postoji, uvek ostanu osobe u srcu, možda prva ljubav... Verovatno postoji - zaključila je Kockareva.

BONUS VIDEO: MARIJA KULIĆ NAPRAVILA HAOS NA PINKU: Psovala i VREĐALA! Jovana Jeremić se sukobila s njom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.