SVI SU NAGAĐALI, SADA PROGOVORIO - Mensur otkrio da li se SUSREO sa Dalilom na primorju: Isplivala ISTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 16:51

SVI SU NAGAĐALI, SADA PROGOVORIO - Mensur otkrio da li se SUSREO sa Dalilom na primorju: Isplivala ISTINA

Uvek srčan i pravdoljubiv.

U novom, ali i poslednjem, izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal", reporter Nemanja Vujičić nalazi se na primorju, te je ovom prilikom porazgovarao sa Mensurom Ajdarpašićem.

Kako si? - pitao je Nemanja.

- Što se tiče ljubavi, nema je na vidiku. Ima svašta nešto novo, ali je ljubav na pauzi. Malo se provodimo, uživamo, koristimo maksimalno ove prelepe dane - počeo je Mensur.

- Da li ti nedostaje neka devojka? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - pitao je reporter.

- Piše se svašta, ali nisam u vezi, ne nedostaje mi niko. Družim se, sklon sam tome da upoznajem nova lica... Dosta izlazim, ne stižem da se odmaram, da odspavam kao čovek nekih deset dana. Uživamo svi, svima nam je lepo - rekao je Ajdarpašić.

- Sa kim si ostao u odličnim odnosima, sa kim se viđaš - pitao je Nemanja.

- Beže mnogi. Ne znam zašto beže, možda te se boje, ja uvek uživam u razgovoru sa tobom. Ne vodim računa o njima, ne brinem o njima, drago mi je da ih sretnem. Retko se sa kim čujem, ne bih mogao da ti otkrijem sa kim, ako bude saglasnosti, biće sve javno...Sa Milicom otkad je prekinut kontakt, od tada se nismo čuli. Ja ne stajem, tako da, ne pravim nikakve prepreke i smetnje. Ne znam ništa o njoj, osim što pročitam na Pink.rs - istakao je on.

- Šta se dešava u odnosu tebe i Karića - pitao je reporter.

- Što se tiče Osmana i tih nekih situacija, ne bih da komentarišem, on je doneo takvu odluku. Moglo je da bude mnogo bolje, nema razloga...Mi smo korektni, ne raspravljamo se, svako svoj život ima, sada se ne družimo onako kao ranije. On je bio u društvu svoje lepše polovine, pozdravljam, uživao je momak, nisam hteo da jurim sa bilo kim. Poštujem svakoga, kao i njega, mog bivšeg prijatelja,. Ja sam uvek bio prisutan tu, nikad nisam jurio za njim - rekao je Mensur.

- Bila je Dalila tu, nije ti se javila - pitao je reporter.

- Taman posla. Ne bih ni da komentarišem - dodao je Mensur.

- Otišao je Dejan u Egipat sa svojom devojkom - rekao je Nemanja.

- Video sam, uživaju, neka je sa srećom... Uživam, u društvu devojaka kojih se nađem - rekao je Mensur.

- Šta kažu tvoji za učešće - pitao je Nemanja.

- Jednim delom su zadovoljni, drugim delom je moglo mnogo bolje. Neće ni oni da mi "burgijaju mozak" - rekao je Mensur.

- Kako će izgledati tvoj život u narednih par meseci - pitao je reporter.

- Imam u planu nešto kad je u pitanju moj grad, Bar. Ostao bih ovde u Budvi, tu sam na nekim plažama,. klubovima. Za sada, plan mi je da se opustim i uživam. Nisam razmišljao o tome, ne idem na nudističke plaže i nije mi neki gušt da odem. Zanimljivo je sunčati se - rekao je Mensur.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

BONUS VIDEO

MARIJA KULIĆ NAPRAVILA HAOS NA PINKU: Psovala i VREĐALA! Jovana Jeremić se sukobila s njom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PONOVO SREĆNA U LJUBAVI?! Kija progovorila o SVADBI - evo ko će se sigurno naći na spisku zvanica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022

Čuva svoj privatan život od očiju javnosti..Kristina Kija Kockar gostovala je u emisiji "Premijera-vikend specijal" i tom prilikom je progovorila o svom ljubavnom životu. Uključila se uživo u program sa crnogorskog primorja i odgovorila na nekoliko pitanja o svom privatnom životu...- Šta je s...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.