PONOVO SE OGLASIO VUK KOSTIĆ - otkrio šta stoji iza njegove izjave o Hrvatskoj i građenju zida

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 21:07

PONOVO SE OGLASIO VUK KOSTIĆ - otkrio šta stoji iza njegove izjave o Hrvatskoj i građenju zida

Javnost podeljena

Glumac Vuk Kostić dao je intervju za ruski medij "Sputnjik" a on je izazvao dosta bure u javnosti. Glumac je izjavio da bismo trebali da postavimo "Berlinski zid" između Srbije i Hrvatske. Ovakva izjava duboko je podelila javnost te je poznati glumac naišao i na osudu i na podršku.

Kostić se sada oglasio na svom Instagram profilu povodom čitave situacije.

On je opet bio bez dlake na jeziku te je napisao da Srbija nema para za Berlinski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zid.

„Ako sa nekim ratuješ 3 puta u 100 godina. Austrougarska i Hrvatska: Srbija, Prvi Svetski rat 1914. godina. Nemačka i Hrvatska: Srbija – Drugi svetsi rat 1941. godine. Bratoubilačko-komšijski rat 1991. godina. Sve ukupno osam miliona žrtava. Poruka – Nemojte ni pokušavati da se družite, istorija se ponavlja. Figurativno rečeno, Berlinski zid – nemamo mi pare za to, ali ušteda bi bila više miliona ljudi dugoročno gledano. Pogledajte intervju“, napisao je Vuk Kostić na Instagramu.

Podestimo Vuk Kostić je u intervju za jedan medij izjavio:

„Ja bih stavio Berlinski zid između nas da ne možemo više nikada da se sretnemo, mislim da ne bi dolazilo do tih strašnih nesreća. Ni na pijaci, ne može, pošto krompir? Jesi Srbin? Ne može. Jednom kada se u našim narodima dese velike nesreće i zločini, tipa Jasenovac, od tog momenta više ne razgovaramo. Mi smo najviše krivi koji smo kao uvek bili – hajde da svi Sloveni žive zajedno. Mi uvek hoćemo da se igramo, Hrvati kažu skloni se, a mi kao da se družimo. Ne možete kad stalno buše loptu“, rekao je Vuk Kostić za Sputnjik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.