PONOVO SE DROGIRA I PIJE?! Darko Lazić se ne pojavljuje na svojim koncertima - Pevač se pravda OVIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 11:23

PONOVO SE DROGIRA I PIJE?! Darko Lazić se ne pojavljuje na svojim koncertima - Pevač se pravda OVIM

Pred njim je period strogog mirovanja!

Pevač Darko Lazić nedavno je operisan, a onda i pušten na kućno lečenje.

Po savetu lekara, posle zahvata zatezanja kože, pevač strogo mora da miruje, pa je zato i "očistio" svoj raspored.  Izabranica Katarina brine o njemu i pomaže mu da se što pre i lakše "vrati na noge".

Međutim, naišavši na oprečne komentare na račun toga što trenutno ne peva, Darko se uključio "lajv" na Istagramu i naglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako mu i ne pada na pamet da zbog nekoliko svirki sebi upropasti život.

- Pričaju da sam drogiran i pijan, nije došao na nastup. Ja ustao u osam jutros, spremio doručak, poljubio ženu. Najlakše je za meni izmisliti priče - govorio je on, pa između ostalog i pokazao ranu na stomaku.

- Danas vadim drenove, još deset dana mirovanja. Viša sila je u pitanju. Još uvek krvarim. Moram da mirujem ako želite da pevam narednih deset godina. Zbog dve, tri svirke neću sebi da upropastim život - odgovarao je on na pitanja fanova, dok ga je draga vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.