PONOVO GOLA! Karleuša kao član žirija u TLZP! Kad vidite ovaj stajling NEĆE VAM BITI DOBRO! (foto)

Izvor: Svet, 20.Okt.2017, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO GOLA! Karleuša kao član žirija u TLZP! Kad vidite ovaj stajling NEĆE VAM BITI DOBRO! (foto)

Jelena Karleuša biće gostujući član žirija u šouu “Tvoje lice zvuči poznato” i još jednom je uspela da svu pažnju usmeri na sebe.
Kontroverzna zvezda pojavila se u potpuno providnom “Gucci” kombinezonu. Svi su gledali u njen veš. Pogledajte stajling:

Kada se okrenula i pokazala zadnjicu svima je bilo jasno zašto ima preko milion i po pratilaca na Instagramu.

Karleuša će se, kako saznajemo, pridružiti Miri Škorić na sceni TLZP koja je imitirala Acu Lukasa i zajedno će otpevati deo pesme “Bankina”.
Dakle, ne propustite TLZP u nedelju, očekuje vas pravi spektakl!
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT TRANSFORMACIJA! Pogledajte kako izgleda Mira Škorić kao Aca Lukas!

Izvor: Svet, 20.Okt.2017

U novoj epizodi šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato” koja se emituje u nedelju na TV Prva Mira Škorić imitiraće kolegu i prijatelja Acu Lukasa. Ona će izvoditi duet sa Karleušom “Bankina”, a pop divu će imitirati Nenad Pagonis.. Pogledajte kako je Mira izgledala, a šou koji su priredili...

Nastavak na Svet...

NIKO JE NIJE PREPOZNAO Ova pevačica se prerušila u Acu Lukasa (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Okt.2017, 14:20

Emisija "Tvoje lice zvuči poznato" privukla je pažnju publike već na samom početku emitovanja četvrte sezone. Jedna od takmičarki je i Mira Škorić...Mira je dobila zadatak da se u novoj emisiji preruši u Acu Lukasa. Zašto je niko nije prepoznao pogledajte u današnjoj "Sceni", a ostale epizode...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.