POLUDELA NAČISTO! Miljana spopala Gavrića, pa mu šapnula na uvo - poljubiću te u USTA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLUDELA NAČISTO! Miljana spopala Gavrića, pa mu šapnula na uvo - poljubiću te u USTA! (VIDEO)

Ne zna više gde udara.

Miljana Kulić dala je sinoć Mirku Gavriću modne savete i pomogla mu oko stajlinga za ovonedeljnu žurku, a nakon što su izašli iz spavaće sobe, ovi zadrugari otišli su ispred sobe za rehabilitaciju i izolaciju.

Tom prilikom Miljana je sve vreme flertovala sa ovim cimerom, došlo je do manje svađe jer se Kulićevoj nije svidelo ono što joj je Mirko rekao, a ona je Gavrić počeo da ispunjava muzičke želje ove takmičarke, pa je zapevao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Mirko... Plašiš se jakih žena, priznaj! Hajde priznaj, ona ili ja! Što tako jedeš g*vna? Da li je tebi u cilju da mene nerviraš? Budeš li to rekao još jednom, dok sam u Zadruzi, poljubiću te u usta! Nisi normalan! Što pričaš to? - govorila je Miljana.

Oni su se zatim uputili ka kazinu, tom prilikom su se držali za ruke, a Mirko joj je pevao pesmu: "U tebe sam zaljubljen".

NAJPOTRESNIJI POLIGRAF IKAD! Anabela kroz jecaje: Majka me pokvarila kao osobu, htela sam da budem MRTVA, puderom sam krila MODRICE OD BATINA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.