Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 11:16

POLUDEĆE KAD BUDE VIDELA OVO: Mateja ostavio Minu, pa priznao da ima bliskosti između njega i ove zadrugarke

Neće joj biti dobro.

U toku emisije "Gledanje snimaka" sledeći video klip koji su zadrugari videli, bio je snimak Mateje Matijevića i Ane Jovanović sa prethodne žurke. Njih dvoje su uhvaćeni u nikad prisnijem plesu, te je voditelj odmah postavio pitanje upravo njemu.

- Ovo tebi nije bliskost? - pitao je voditelj.

- Rekao sam da je nisam video, a posle sam se setio ovoga... Nije me zvala da idemo u hotel, samo smo se zezali. Ne sećam se - rekao je Mateja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Kome je Mateja rekao da ga je zvala u hotel? - pitao je voditelj.

- Ne, nije me zvala. Zvala me je da idemo u bazen. Stvarno dobro igra - nasmejao se Mateja.

- Kada je bila Podela budžeta, tada sam još videla simpatije između njih... - rekla je Irma.

- Izgledaju prisno, to je jasno na klipu. Mini si zamerio gluposti sa Mensurom a ovo što radiš nije u redu. Ona je slobodna, nju baš briga - govorila je Marijana.

- I ja sam slobodan! Nikada nisam definisao naš odnos! Nisam ništa uradio, na ovom klipu se vidi da idem na spavam - dodao je Mateja.

- Ana je neko sa kim si imao nešto, drugačije to može da se tumači - nastavila je Marijana.

- Nisi je dodirnuo nigde? - pitao je voditelj.

- Ona je skočila meni na leđa u bazenu, ali sam ja bukvalno bežao. Razmišljao da li da se potopim uopšte, znao sam da će loše da se protumači... Hteo sam da se malo sprdam i zezam... Ali, stvarno nisam imao lošu nameru, zato sam i otišao na kraju - smejao se Matijević.

Detaljnije u nastavku.

Milan pred finale Zadruge 5 otkrio sramne detalje koje je produkcija skrivala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.