POLJUBIO SAM MAJU Zvezdan ne prestaje da šokira, odlučio da SVE PRIZNA, a za Anu PONOVO UHVAĆEN u laži!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 09:52

"POLJUBIO SAM MAJU" Zvezdan ne prestaje da šokira, odlučio da SVE PRIZNA, a za Anu PONOVO UHVAĆEN u laži!

Sve se više upetljava.

Nakon što je završio doručak, Zvezdan Slavnić se zaputio u pab kod Mikice Bojanića kako bi mu ispričao šta se u međuvremenu desilo.

- Morao sam da odem do Makice (Maje Marinković prim. aut.), da je poljubim u obraz i odem. Seo, a ona ono (štrecnula se) - rekao je Zvezdan.

- Ana spava? - pitao je Mikica.

- Da. Izgrlili smo se, legla malo da je uspavam, poljubio je u čelo i rekao da idem da jedem. U sekundi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je malo plakala, rekoh joj da ne sad, pa smo se malo sprdali. Glupo mi je da to peglam. Imam ja dovoljno toga da uradim, ali šta opet da je d*kam. Pet meseci da se volimo ovde, pa kad izađemo, kud koji, mili moji... - dodao je Slavnić.

Podsećanja radi, Zvezdan je zapravo ovog jutra u izolaciji spopadao Anu i molio je da budu intimni, a ona ga je odbila, međutim, izgleda da time nije želeo da se "pohvali".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.