POLICIJA PRONAŠLA MIRELU: Svi su bili u šoku kada su saznali šta se zaista desilo!

Izvor: Svet, 27.Jan.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA PRONAŠLA MIRELU: Svi su bili u šoku kada su saznali šta se zaista desilo!

Mirela Lapanović dobila je u “Parovima” priliku da izađe u noćni provod, a kad je trebalo da se vrati u šou, do toga nije došlo.
Pročulo se da je učesnica rijalitija oteta, međutim, istina je da ju je policija pronašla u stanu njenog bivšeg dečka Nebojše Vukovića, preneli su domaći mediji.
Ispričala je da je svojevoljno otišla kod njega, a kakvu kaznu će zbog ovoga dobiti od produkcije “Parova” znaće se uskoro.
Učesnice rijalitija koje su bile sa njom tokom izlaska su, međutim, rekle da je Mirela morala da ode sa Nebojšom i da je bio besan.
Svetprintscreen

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

UŽAS Nakon što se pročulo da je učesnica rijalitija OTETA, otkriveni novi detalji!

Izvor: Blic, 27.Jan.2018

Nakon što je televizija "Hepi" objavila da je učesnica rijalitija Mirela Lapanović, produkcija sada javlja da je Mirela dobro...- Nama je važno da je Mirela dobro, a tužilaštvo  će se dalje baviti događajem i verujemo, doneti prave odluke  – rekla je Bojana Ristivojević u programu uživo,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.