Izvor: Blic, 26.Jan.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI U ŠOKU Nakon što se pročulo da je učesnica rijalitija OTETA, policija je pronašla i evo šta se ZAISTA dogodilo

Mirela Lapanović dobila je u "Parovima" priliku da izađe u noćni provod, a kad je trebalo da se vrati u šou, do toga nije došlo.

Pročulo se da je učesnica rijalitija oteta, međutim, istina je da ju je policija pronašla u stanu njenog bivšeg dečka Nebojše Vukovića, preneli su domaći mediji.

Ispričala je da je svojevoljno otišla kod njega, a kakvu kaznu će zbog ovoga dobiti od produkcije "Parova" znaće se uskoro.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POLICIJA PRONAŠLA MIRELU: Svi su bili u šoku kada su saznali šta se zaista desilo!

Izvor: Svet, 27.Jan.2018, 13:22

Mirela Lapanović dobila je u “Parovima” priliku da izađe u noćni provod, a kad je trebalo da se vrati u šou, do toga nije došlo.. Pročulo se da je učesnica rijalitija oteta, međutim, istina je da ju je policija pronašla u stanu njenog bivšeg dečka Nebojše Vukovića, preneli su domaći...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.