POLICIJA ODUZELA AUTOMOBIL DESINGERICI: Procurili novi detalji! Ovo je razlog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2023, 18:29

POLICIJA ODUZELA AUTOMOBIL DESINGERICI: Procurili novi detalji! Ovo je razlog!

Isplivalo u javnost!

Reper Dragomir Despić Desingerica priveden je danas na Zrenjaniskom putu jer je policija utvrdila da je vozio pod dejstvom narkotika.

Kako tvrdi izvor blizak reperu, on je privden nakon što je zaustavljen u svom vozilu marke "bmw", a tom prilikom pokušao je i da izbegne odvođenje u policijsku stanicu tvrdeći da je on poznat:

- Lice je zaustavljeno na Zrenjaninskom putu u automobilu marke "bmw", odmah je ustanovljeno da je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pod dejstvom kanabisa zbog čega je priveden. On je pokušavao da izbegne privođenje govoreći da je javna ličnost, naravno to je bilo uzaludno. Sada je u policijskoj stanici gde ga čeka razgovor sa tužiocem - kaže izvor.

Reperu je takođe i oduzet automobil kako bi se proverila legalnost vozila, da nije eventualno korišćen za izvršavanje nekih krivičnih dela, što je standardna procedura koju sprovode nadležni organi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.