POLICIJA MORA REAGOVATI! Karić učinio nedopustivo, Jovana sve zabeležila telefonom! ODE DOZVOLA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 08:08

POLICIJA MORA REAGOVATI! Karić učinio nedopustivo, Jovana sve zabeležila telefonom! ODE DOZVOLA?

Ne sme proći nekažnjeno.

Bivši zadrugari Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić snimali su se u automobilu tokom vožnje, a on je tom prilikom kršio saobraćajne propise.

Njih dvoje su išli na svadbu, a Jovana je nesvesno zabeležila kako njen dečko krši zakon i sve to podelila na društvenim mrežama.

A post shared by Stefan Karic (@karic___s)

Misica i njen dečko su uživali u pesmama koje su išle na radiju, pevali sve vreme i gledali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kameru, pri čemu je Jovana, kao svaki savesni građanin, nosila sigurnosti pojas.

Stefan, sa druge strane, ne samo da je vozio bez pojasa nego je i držao mobilni telefon u rukama što su dva ozbiljna saobraćajna prekršaja.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se učesnici rijaliti šou-programa "Zadruga" nađu na meti kritika zbog kršenja zakona u saobraćaju budući da je Marko Đedović javno ukazao na to da Tara Simov vozi bez dozvole, na šta mu je ona kratko poručila da "može samo da je tuži".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OBNAŽENA MISICA U VILI KARIĆA! Snimio scenu pored BAZENA - pogledajte šta joj je STEFAN PRIREDIO! Pravi UŽITAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021

Baš znaju da se opuste..Misica Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić započeli su vezu pred kamerama u rijaliti programu "Zadruga". Nakon što su napustili Belu kuću, njih dvoje se ne odvajaju...Iako su mnogi mislili da će njihova veza pući odmah po završetku šoua, oni su sve razuverili svakodnevnim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.