POKUŠAO SAMOUBISTVO, pa smešten na psihijatriju: Pogledajte šta se dogodilo sa srpskim influenserom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2022, 02:38

POKUŠAO SAMOUBISTVO, pa smešten na psihijatriju: Pogledajte šta se dogodilo sa srpskim influenserom

Drama je trajala deset sati!

Poznati jutjuber i autor "Dnevnjaka", Daniel Đukić, nedavno se našao u centru skandala kada je pretio iz zaključanog stana da će se ubiti, kao i da će ubiti sve one koji mu se približe. Sve je prenosio uživo na društvenim mrežama.

Nakon drame koja je trajala deset sati u Novom Sadu, influenser je odveden na Odeljenje psihijatrije Kliničkog centra Vojvodine.

Nakon 20-tak dana od tog događaja, Daniel se oglasio na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagramu i obavestio pratioce da se još uvek nalazi Odeljenju za psihijatriju.

Podsetimo, pregovarački tim je tokom celog dana razgovarao sa Danielom. Ono što je policiji bila velika prepreka bila su blindirana vrata, a vatrogasci nisu mogli da rašire dušek za skakanje zbog stajališta autobuske stanice, dok je terasa od stana zastakljena. Tako je pat pozicija potrajala do 19 časova kada su interventne jedinice uz pomoć stručnjaka kontrolisanim eksplozivom razvalile vrata. Daniel nije pružao otpor i hitna pomoć ga je ubrzo prevezla u KCV.

Daniel je po svedočenju njegovih poznanika iz Apatina, mesta u kome je odrastao dok nije došao na studije u Novi Sad, imao problema sa kockom i zelenašima. Navodno je redovno pozajmljivao novac od njih, koji često nije mogao sam da vrati.

Kako se nezvanično saznaje, njegov otac je sebi oduzeo život 7. decembra u Apatinu. Niko od njegovih poznanika ne želi da povezuje ta dva nesrećna događaja ali je moguće da je i to jedan od okidača da se desi desetočasovna drama u Novom Sadu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.