POKRALI JE! Kaći Živković U AMERICI nestao NOVČANIK PUN PARA! Evo koliko je imala unutra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKRALI JE! Kaći Živković U AMERICI nestao NOVČANIK PUN PARA! Evo koliko je imala unutra!

Dobra cifra!

Pevačica Katarina Živković pokradena je danas u Americi. Neko joj je ukrao iz torbe 5 hiljada dolara. Ona je torbu spustila sa strane i zamolila jednog od muzičara da je fotografiše.

- Čim ju je spustila, odmah je zaboravila na nju, pa se koncentrisala na to da što bolje ispozira za fotografiju. To je trajalo nekoliko minuta, a lopovu je trebao samo sekund Katarinine nepažnje da joj ukrade stvari. Kada je završila s poziranjem za društvene mreže, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kaća se vratila da uzme torbu i tada je shvatila da je pokradena - priča izvor i dodaje da pevačica nije mogla da veruje šta ju je snašlo.

- Ne samo da je ostala bez skupocene torbe već joj je ukraden i novčanik u kom je imala oko 5.000 dolara. Jedina sreća u nesreći je to što joj je pasoš ostao u sefu hotela, jer da je i njega ponela, bila bi u ozbiljnom problemu. Kaća je ipak na kraju sve to stoički podnela tim pre što se nikada nije opterećivala materijalnim stvarima. Novac dođe i prođe, a ona će sve to ponovo zaraditi - kaže izvor na kraju.

BRENO, RODILA SI ANĐELA! Ovaj stori je Luna IZBRISALA - iskrene SIMPATIJE prema Stefanu Živojinoviću (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.