POKLEKLA JE! Miki LJUBIO Rebeku! Ležali na krevetu, a onda... UF, stari je to zavodnik! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLEKLA JE! Miki LJUBIO Rebeku! Ležali na krevetu, a onda... UF, stari je to zavodnik! (VIDEO)

Biće tu svačega!

Još otkako je ušao u rijaliti Zadruga, Miki Đuričić je bacio oko na ukućanku Rebeku Popović. Oni su, kako se to žargonski kaže, "kliknuli" i "legli jedno drugom", pa često provode vreme zajedno.

NE ZNAM KAKO ĆU... Uf! Brena zbog Prijine bebe PLAKALA pred kamerom - ove reči će vam ISTOPITI SRCE!

Iako je Miki u nekoliko navrata rekao da više neće imati seks u rijalitiju, ne isključuje mogućnost maženja i ljubljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa nekim ko mu prija. S obzirom na to da ne krije naklonost koju ima prema Rebeki, krenuo je u "napad" kako bi postali nešto više od prijatelja.

ZADRUGARI PRONAŠLI ČOVEKA U JARKU! Polivaju vodom, drmaju, da li diše? JEZA U BELOJ KUĆI: On POLUMRTAV?

Mada Rebeki prija Mikijevo društvo, reklo bi se da još uvek nije spremna da pređe na sledeći nivo, pa ga drži na blagoj distanci.

Kada su svi krenuli na spavanje, Miki je sedeo na svom krevetu, a kada je Rebeka prošla pored njega, vratila se i sela da mu pravi društvo. Malo, po malo, Miki ju je oborio na krevet i poljubio je u obraz. Međutim, tu se nije stvar završila, s obzirom na to da se u nekom momentu umešala i Dorotea koja je Rebeku poljubila pravo u usta.

LUNA JE PRETUKLA I BRATA! U nastupu LUDILA, dok je urlala, Đoganijeva je i njega IZUDARALA! (VIDEO)

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

A NADEŽDA?! NOVA LJUBAV NA POMOLU Miki se ne odvaja od Rebeke, završili u krevetu

Izvor: Blic, 11.Okt.2018, 08:48

Miki Đuričić, stari rijaliti igrač ušao je u "Zadrugu 2" pre samo nekoliko dana i već je počeo da osvaja nova ženska srca. Kao što je dobro poznato on je u prošloj sezoni n aočigled svih gledalaca imao seks sa Nadeždom Biljić koja je takođe učesnica ovog šoua. Sada je bacio oko na Rebeku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.