POKAZUJE KOLIKO VOLI SVOJU ŽENU Maja potkačila Janjuša zbog odnosa sa Aneli, otkrila i da je ubeđena u ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 11:57

"POKAZUJE KOLIKO VOLI SVOJU ŽENU" Maja potkačila Janjuša zbog odnosa sa Aneli, otkrila i da je ubeđena u ovo!

Otvoreno o svemu!

Učesnici "Elite", Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš osamili su se na Rajskom ostrvu gde su imali prilike da razgovaraju o svom odnosu.

Nakon priče njih dvoje su legli jedno pored drugog, a na mrežama se pokrenulo nagađanje kako su čak imali i intimne odnose.

Tim povodom se oglasila Janjuševa bivša, Maja Marinković, koja je dala svoj sud o Anelinoj i Markovoj vezi.

- Nista strano i neočekivano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od strane Janjuša. Vidimo baš koliko se promenio, iz dana u dan pokazuje koliko voli svoju ženu i koliko mu je porodica prioritet. To je brak koji bih mogla opisati u par reči: "Para vrti gde burgija neće" .To smo imali priliku da gledamo, u skoro svim sezonama. A njegovi govori pre nego što će da uradi nešto, to je samo glupa priča koju neko napolju treba da popije, pametnom dosta - rekla je Maja.

Maja je istakla kako je ubeđena da Janjuš i dalje pati za njom, iako to negira.

- Mislim da je gospođa Ena adresa na koju treba takođe da se postave ova pitanja, s obzirom na to da je ušao kao "oženjen" čovek u ovu sezonu (smeh). Obrni, okreni, ipak sam ja neko koga on i dan danas ne moze da prezali, ali sta ces, navikne se čovek. Ne bih ulazila u ovu temu, da me čovek ne pominje danima, a ja baratam isključivo argumentima. Trebalo bi pažljivo da slušaju moje reči, a to je da gospođe trebaju svog kera da vežu za drvo - poručila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ASMIN IH JE OBE NASANKAO! Pre Stanije bio sa OVOM devojkom, ljubomorna bivša ih SVE RASKRINKALA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023

Šokantno saznanje!..Naša najpoznatija starleta Stanija Dobrojević nedavno je došla u žižu interesovanja, zbog skandala kada je učesnica ,"Elite" Aneli Ahmić iznela tvrdnje da je njen bivši partnerAsmin Durdžić prevario sa njom...Svako od pomenutih aktera ima svoju vizuru istine u tom odnosu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.