POKAZALA ONU STVAR! Miljana Kulić TVERKOVALA na izboru za mis, a onda se RASKREČILA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2020, 23:56

POKAZALA ONU STVAR! Miljana Kulić TVERKOVALA na izboru za mis, a onda se RASKREČILA! (VIDEO)

Potrudila se maksimalno!

U toku je izbor za najlepšu učesnicu "Zadruge 4". Na samom početku predstavile su se devojke koje su očarale sve prisutne svojom savršenom linijom, a onda se pojavila Miljana Kulić koja je demonstrirala svoj ples zajedno sa Kristijanom Golubovićem.

 Zadrugarka je napravila pravi šou na sceni, mašući svojim pozamašnim oblinama. Naime, ona ima 105 kilograma, ali joj to nije bio problem da tverkuje i ponaša se kao najzgodnija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojka u ovom rijalitiju.

Na kraju njenog provokativnog plesa ona se obratila prisutnima.

- Imala sam 70 kilograma u prošloj sezoni, sada imam 105, ali me to nije sprečilo da uđem u "Zadrugu". Ana Nikolić je takođe imala ovoliko kilograma pa je smršala, tako ću i ja - rekla je Miljana, a onda nastavila da pleše.

Kako je izgledao njen ples sa Kristijanom Golubovićem pogledajte na sceni.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) "BILO MI JE TEŠKO, PLAKALA SAM!" Luna priznala da se čula sa Anabelom posle veridbe, a usred intervjua na Marka umalo NALETEO TRAMVAJ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BLAMČINA! Miljana UZJAHALA ovog zadrugara, TRESE se MESO, svi gledaju ŠOKIRANI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2020, 00:27

Neprimereno!..U "Zadruzi" je u toku izbor za najlepšu učesnicu i učesnika "Zadruge". Nakon što su zadrugarke pokazale svoje atribute, na red je došla Miljana Kulić, koja je u toku svog plesa, pokazala i previše... Ona je plesala sa Kristijanom Golubovićem, bez  balama je pokazala sve svoje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.